Prova på massage

Hej åter igen, allesammans, och välkomna till ännu ett inlägg här på min lilla blogg! Idag så tänkte jag att jag skulle passa på att adressera hela det här med vart någonstans jag går för att få massage i Falun, då det har varit så otroligt många som har frågat mig detta och jag känner inte att jag har tid att skriva till alla er var och en nere i kommentarsfälten eller via mail. Därför så tänkte jag alltså därför att det skulle passa alla bättre med ett inlägg där jag istället faktiskt kan få berätta lite sammanfattat om det stället som jag går till och vart någonstans det är. Det är ett ställe som heter E.S.K Wellness och jag tycker helt klart att jag har märkt en otroligt stor skillnad sedan jag började gå dit. Ja, jag går faktiskt regelbundet, vilket många av er redan vet om och jag tycker att det gör all skillnad i världen, fast sådant där kan ju faktiskt också vara otroligt individuellt. Hur som helst så erbjuder E.S.K Wellness en mängd olika sorters behandlingar och jag får nog faktiskt ta och erkänna att jag näst intill har provat på dem allra flesta. Så ifall ni har några frågor om jag tycker om enstaka behandlingar så är ni mer än välkomna att fråga om det nere i kommentarsfältet på det här inlägget, så ska jag försöka att svara så bra som möjligt. Hur som helst så tror jag att massage är någonting som alla kan dra nytta av och därför så rekommenderar jag er verkligen att ni tar och provar på att börja gå regelbundet. Det räcker med någon gång i månaden, eller det är i alla fall så mycket jag känner att jag hinner gå och det har fungerat hur bra som helst för min del.